Alu Twist

A kényelmes árnyékoló

A könnyed használhatóság, a technológia és a dizájn tökéletes egybeolvad ebben egy központi rúddal rendelkező árnyékolóban, az ALU TWIST-ben! A „Twist”-feliratú forgatókar segítségével a napernyőhuzat könnyedén nyitható és csukható, valamint a forgó mechanizmus használatával bármilyen szögbe állítható. A napernyőponyva cserélhető és a rugalmas rúdvégeknek köszönhetően feszesen áll. A váz és a rudak természetesen eloxált alumíniumból készülnek. Az ALU TWIST megfelelő választás szabálytalan alakú ülőrészekhez és a nagyméretű napernyők kiegészítéséhez, ezen felül bármely társalgónak egy időtlen, modern arculatot ad.
Anyagok és technológia: A természetes módon eloxált alumínium váz egy hajlított oszlopból, egy forgatókarból és a teljes mértékben állítható döntés érdekében egy tengely mechanizmusból áll. A napernyőponyva cserélhető és a rugalmas rúdvégeknek köszönhetően feszesen tartja önmagát.
Használat: A forgatókar segítségével könnyedén nyithatja és csukhatja a napernyőt. Használja a „Twist” forgató mechanizmust a megfelelő dőlésszög pontos beállításához. Gyenge szél – ellenálló napernyő


 

hírlevél feliratkozás

Mindig megújuló bemutatótermeinkről, akcióinkról és eseményeinkről hírlevelünkön keresztül tájékozódhat.