Sombrano

A Sombrano S+ az egyetlen oldalkaros napernyő, mely automatikusan nyitható és a forgatókar segítségével vízszintesen állítható. Lenyűgöző technológia, kitűnő működés és minőség anyaghasználat jellemzi a kollekciót. A Sombrano S+ könnyedén nyitható és csukható a leszerelhető kézi forgatókar használatával. A ponyva mindkét irányban 18°-onként, összesen 54°-os szögben dönthető a döntőrúd segítségével és fixálható a megfelelő pozícióban. A forgatható golyóscsapággyal ellátott talpnak köszönhetően a Sombrano S+ 360°-os szögben forgatható.
Anyagok és technológia: A tartóelemek és az ernyő vázszerkezete természetesen eloxált vagy grafitszürke, porbevonatú alumíniumból készül.
Használat: A Sombrano S+ nyitásához és csukásához használja a leszerelhető kézi forgatókart. A forgatókar mechanizmusa automatikusan megtartja a kiválasztott pozíciót (önzáró). A döntőrúd lehetővé teszi a ponyva döntését mindkét irányban 54°-os szögben, 18°-os lépésekben. A forgatható golyóscsapággyal ellátott talpnak köszönhetően a Sombrano S+ 360°-os szögben forgatható.

hírlevél feliratkozás

Mindig megújuló bemutatótermeinkről, akcióinkról és eseményeinkről hírlevelünkön keresztül tájékozódhat.