Sunsquare

Az árnyékolástechnika újdonsága megérkezett Magyarországra.
 

A Tectona Grandis Kertberendezés a szűk száz fős Sunsquare család friss tagjaként képviseli 2017-től hazánkban az osztrák gyártó prémium napvitorláit.
A Sunsquare minőséget, technológiát és innovatív megoldásokat kínál az árnyékolástechnika terén.


 

  

A Sunsquare világában kétfajta napvitorlát különböztetünk meg: a háromszög alapút, mely triangular, illetve a négyszögletűt, mely rectengular néven fut. Alapvető igény, hogy minél kevesebb felfüggesztési ponttal maximális biztonságot érjünk el. A Sunsquare 4 rögzítési ponttal ezt tökéletes megoldásként nyújtja akár 76 m2 egybefüggő felületen.
Amennyiben 35 m2 alatti felületet kell árnyékolni, akár 3 rögzítési ponttal is megoldhatjuk, így még szélesebb horizont lesz látható megszakítás nélkül.
A szélérzékelőnek köszönhetően biztonságban tudhatjuk napvitorlánkat, mely a gyártó ajánlása szerint 40 km/h szélsebességnél automatikusan bezár. Tesztek bizonyítják, hogy akár 60 km/h-s szél sem okoz károkat a rendszerben. Egyéni vezérlés esetén távkapcsoló adja kényelmünk kulcsát.
Az árbóchosszúság akár 13,5 m is lehet, ehhez különböző nyomatékkal (40 Nm, 80 Nm és 120 Nm) dolgozó motorok biztosítják az erőátvitelt. Ez akár 18 m  vitorla fesztávolságnál nem kis feladat. A rendszer fő erőssége a professzionális rugózat (acél és pneumatikus), mely biztosítja a kellő flexibilitást.
Ponyvánkat a szivárvány színeiből válaszhatjuk 2 minőségben: acryl és PVC áll rendelkezésre.
A teljes kényelemhez a világítás is hozzá tartozik. Halogén és LED változat kapható akár 300W/db teljesítménnyel.
Mivel a napvitorlák általában már meglévő épületekhez kapcsolódnak, fontos tudnivaló, hogy a felszerelés során megbontott szigetelések tökéletes helyreállítása teljes mértékben megoldott.
Jövendő megrendelőink számára milliméter pontos, 3D terveket készítünk benapozási modellezéssel, mely egyértelműsíti a várható végeredményt.

Keresse a Sunsquare napvitorláit a Tectona Grandis-nál.

anyagok

 

 

hírlevél feliratkozás

Mindig megújuló bemutatótermeinkről, akcióinkról és eseményeinkről hírlevelünkön keresztül tájékozódhat.