Cégünkről

A Tectona Grandis hazánk vezető kertberendezési szakkereskedése

20 évvel ezelőtt a Tectona Grandist azzal a céllal hoztuk létre, hogy az általunk olyannyira szeretett kerti élet örömeinek kiteljesedésében és a kültér bebútorozásában segítséget nyújtsunk a kertbarátoknak.

Cégünk által, a világ számos országából importált kertberendezési termékeinket két, saját működtetésű üzletünkben értékesítjük. Folyamatosan megújuló és bővülő kerti bútor, kertberendezés és kültéri kiegészítő kínálatunkkal olyan nemzetközi gyártók hazai képviseletét látjuk el, melyek világszerte a kertberendezési piac élvonalába tartoznak. 

II. kerületi bemutatótermünk 2019. július 15-től Törökbálintra költözött. Régóta készülünk üzleteink és kínálatunk egy helyre koncentrálására, végre el is érkezett  az idő, így már mind a brand, mind a saját márkás Selection kínálatunk egy helyen, Törökbálinton, a Tó utca 2. alatt található meg, saját parkolóval és kiváló megközelítéssel, közel a M1/M7 bevezető szakaszához.

Összesen több mint 40 világcég 1500-nál is több kerti bútorát, napernyőit és kiegészítőit tekinthetik meg és próbálhatják ki szaküzleteinkben! A legkülönfélébb anyagokat és számtalan stílust felvonultató kínálatból segítünk Önnek kiválasztani az ízlésének, igényeinek és költségvetésének megfelelőt megoldást, melyet - a luxus kollekció kivételével - készletről szállítunk. Egyedülálló hazai raktárkészletünk lehetővé teszi, hogy a megvásárolt kerti bútorát pár napon belül már otthonában élvezhesse.
Látogasson el szaküzleteinkbe, és fedezze fel a kerberendezésben rejlő lehetőségeket.

  • Értékeink

Tevékenységünk során minden téren felelősséggel döntünk, és lelkiismeretesen követjük az alapelveinket. A Tectona Grandis termékeinek
gyártásánál maximálisan védjük a környezetet és az emberek egészségét.”
Felelősségünk túlmutat a dizájnon és a bútorok gyártásán. A Tectona Grandis beszállítóin keresztül elkötelezetten támogatja a környezetvédelmi politikát és a megfelelő munkakörülmények kialakítását azokban az országokban, ahol jelen vannak. Ennek értelmében, soha nem dolgoztatnak gyerekekkel, és a helyi jogszabályokkal összhangban lévő, igazságos bérezést alkalmaznak. Felelősséggel használják a rendelkezésre álló erőforrásokat, valamint tudatosak az újrahasznosítás és a szennyvíz tisztítás terén is. Ezek az alapkövetelmények nemcsak ránk, de a beszállítóinkra is érvényesek, és kiterjednek a gyáraikban lévő munkakörülményekre is. Korrekt működésüket számos nemzetközi értékelés is tanúsítja, melyeket a cégeket folyamatosan ellenőrző külső szakértői bizottságok készítenek. Mindez garantálja, hogy a Tectona Grandis elkötelezte magát az emberek és a környezet védelme mellett.
 

hírlevél feliratkozás

Mindig megújuló bemutatótermeinkről, akcióinkról és eseményeinkről hírlevelünkön keresztül tájékozódhat.