díjak

Az Archiproducts Design Award egy nemzetközi formatervezési verseny, melynek célja a kiváló dizájn elismerése, jutalmazása és ünneplése számos kategóriában. Több mint 15 éves tapasztalatunkkal a legjobb nemzetközi termékek felkutatása terén nem győzzük hangsúlyozni a projektek kultúrájának fontosságát és a kivitelezéssel való kapcsolatát a dizájn és az építészet világában. A több mint 3500 céggel és a legnagyobb építész és dizájner közösséggel való pozitív kapcsolataival az Archiproducts az elsőszámú online viszonyítási pont több mint 1,7 millió szakember és dizájnőrül számára. Harmadik évében járva az ADA egy nemzetközileg elismert díj. A 2018-ban a világ 40 legmeghatározóbb dizájn stúdiójából álló zsűri 100 győztest választott 430 termék közül, melyek 15 ország 300 márkájának munkái. A győzteseket egy egyedi, limitált szériás dizájner darabbal ajándékoztuk meg, melyet az MUT Design stúdió készített az Archiproducts Design Award számára.

A 2008-ban alapított angol Design Guild Markt azért jött létre, hogy méltó elismeréssel és jutalommal tüntesse ki a bútor tervezés és gyártás kiválóságait Nagy-Britanniában és külföldön egyaránt. A díjazás kritériumai négy területet ölelnek fel: formatervezés, anyaghasználat, gyártás és funkció. A Design Guild Mark e mellett számos neves belsőépítészeti és design magazin támogatója (http://www.mixinteriors.com/, http://www.onofficemagazine.com/, http://www.designcurial.com/, http://www.cabinet-maker.co.uk/, http://www.iconeye.com/).

A 2007 óta évente átadásra kerülő DME Award az egyetlen díj, amit cégek design-menedzsment munkájának elismerése kapcsán ítélnek oda. A díj elnyerése nagyfokú elismerése az üzleti folyamatoknak, döntéseknek, stratégiáknak, kommunikációnak, amik mind-mind hozzájárultak az adott design sikeres piaci integrációjához.

Az International Casual Furnishings Association a világ vezető egyesülete a kültéri- és alkalmi bútorok üzletfejlesztésében. Ez az egyesület támogatja a Design Excellence Awardot, a kültéri bútorok legnagyobb innovációs díját. Több kategóriában, az év legjobb pályaművét igen rangos elimserésben részesítik.

Az Interior Design Best of Year egy nemzetközi design díjazási program, ami minden évben elkötelezett az év legjobb termékeivel és projektjeivel szemben. Tervezők, építészek és gyártók munkáit kíséri figyelemmel évről-évre a világ minden tájáról. Ez a legfontosabb díjazási program az iparágban.

Az iF formatervezési díj ma már az egyik legfontosabb és legnagyobb nemzetközi díj a világon. Az iF címke 1953 óta tanúsítvány a minőségre, és lehetőség a közönség előtti nagyfokú figyelemfelkeltésre.

A 2002-ben, Németországban alakult Interior Innovation Award egyike a világ legrangosabb lakberendezési díjainak. A díj a lakberendezés témájához illő legfrissebb innovációkat értékeli, különböző termékkategóriákban.

Az 1955-ben alakult Red Dot Design Award ma már a világ egyik legelismertebb díja a tervezői versenyeken. A Red Dot tökéletes alkalom a tehetséges tervezőknek, hogy munkájukkal neves szakemberek előtt bizonyítsanak. Jelenleg is a világ minden tájáról nyújtanak be munkákat nagy cégek és független tervezők egyaránt.

A világ egyik legjelentősebb design- és stílusmagazinja, a Wallpaper* vonzza a kifinomult közönséget, legyen szó építészetről, divatról, utazásról, autókról, enteriőrökről, ékszerekről.  Az utóbbi évek folyamán a 93 országban jelen lévő Wallpaper* nemzetközileg megbecsült márkává nőtte ki magát.

 

 

 

 

 

 

 

 

hírlevél feliratkozás

Mindig megújuló bemutatótermeinkről, akcióinkról és eseményeinkről hírlevelünkön keresztül tájékozódhat.