díjak

A 2008-ban alapított angol Design Guild Markt azért jött létre, hogy méltó elismeréssel és jutalommal tüntesse ki a bútor tervezés és gyártás kiválóságait Nagy-Britanniában és külföldön egyaránt. A díjazás kritériumai négy területet ölelnek fel: formatervezés, anyaghasználat, gyártás és funkció. A Design Guild Mark e mellett számos neves belsőépítészeti és design magazin támogatója (http://www.mixinteriors.com/, http://www.onofficemagazine.com/, http://www.designcurial.com/, http://www.cabinet-maker.co.uk/, http://www.iconeye.com/).

A 2007 óta évente átadásra kerülő DME Award az egyetlen díj, amit cégek design-menedzsment munkájának elismerése kapcsán ítélnek oda. A díj elnyerése nagyfokú elismerése az üzleti folyamatoknak, döntéseknek, stratégiáknak, kommunikációnak, amik mind-mind hozzájárultak az adott design sikeres piaci integrációjához.

Az International Casual Furnishings Association a világ vezető egyesülete a kültéri- és alkalmi bútorok üzletfejlesztésében. Ez az egyesület támogatja a Design Excellence Awardot, a kültéri bútorok legnagyobb innovációs díját. Több kategóriában, az év legjobb pályaművét igen rangos elimserésben részesítik.

Az iF formatervezési díj ma már az egyik legfontosabb és legnagyobb nemzetközi díj a világon. Az iF címke 1953 óta tanúsítvány a minőségre, és lehetőség a közönség előtti nagyfokú figyelemfelkeltésre.

A 2002-ben, Németországban alakult Interior Innovation Award egyike a világ legrangosabb lakberendezési díjainak. A díj a lakberendezés témájához illő legfrissebb innovációkat értékeli, különböző termékkategóriákban.

Az 1955-ben alakult Red Dot Design Award ma már a világ egyik legelismertebb díja a tervezői versenyeken. A Red Dot tökéletes alkalom a tehetséges tervezőknek, hogy munkájukkal neves szakemberek előtt bizonyítsanak. Jelenleg is a világ minden tájáról nyújtanak be munkákat nagy cégek és független tervezők egyaránt.

A világ egyik legjelentősebb design- és stílusmagazinja, a Wallpaper* vonzza a kifinomult közönséget, legyen szó építészetről, divatról, utazásról, autókról, enteriőrökről, ékszerekről.  Az utóbbi évek folyamán a 93 országban jelen lévő Wallpaper* nemzetközileg megbecsült márkává nőtte ki magát.

 

 

 

 

 

 

 

 

hírlevél feliratkozás

Mindig megújuló bemutatótermeinkről, akcióinkról és eseményeinkről hírlevelünkön keresztül tájékozódhat.