Fotózási helyszíneket keres a Tectona Grandis!

Kerti bútoraink fotózásához keresünk minőségi fotózási helyszíneket!!!

A tavalyi és az az előtti évben partnereink segítségével sikerült összesen 14 kiváló fotózási helyszínt találnunk, ahol nagyon igényes képanyagok születtek, hazai környezetben. Idén is szeretnénk folytatni ezt a munkát, termékeinket hazai környezetben, magyar családok otthonaiban befotózni.
Természetesen a tulajdonosoktól mindezt nem ingyen várjuk el. A hely használhatóságához (méret, helyszínek) mérten bérleti díjat fizetünk (max 100e Ft), vagy vásárlási utalványt adunk (max. bruttó 250e Ft) értékben. A fotózási helyszíneket feltüntetjük a katalógusban, továbbá köszönetet mondunk azoknak a családoknak akik részt vettek benne és lehetővé tették a fotózást (kérés esetén természetesen jelöletlen és névtelen marad a helyszín) ld. idei TG Selection katalógusunkat itt: http://tgselection.hu/katalogus
Célunk az, hogy minél több saját készítésű fotó kerüljön az új katalógusba, megmutatva ezzel a hazai építészek, tervezők, lakberendezők, belsőépítészek színvonalas munkáit és azon keresztül kerti bútorainkat.
 
Ha érdekli a lehetőség vagy tud olyat, akit érdekel, a lenti elérhetőségeken tudunk tovább lépni:
 
Szentesi Nikolett
Mobil: (+36 20) 488 7263
e-mail: nikolett.szentesi@tectonagrandis.hu
 

[galeria id=52]

Vissza a bejegyzésekhez

hírlevél feliratkozás

Mindig megújuló bemutatótermeinkről, akcióinkról és eseményeinkről hírlevelünkön keresztül tájékozódhat.