katalógus

 

 

Lapozgassa a Tectona Grandis katalógusát. Tájékozódjon az aktuális design és kerti bútor trendekről.

Nem kell mást tennie, mint lentebb megadni nevét és e-mail címét, ezt követően a rendszer automatikus átugrik a magazin letöltésére.
Amennyiben regisztrációja nem sikeres, kérjük próbálkozzon újra, vagy jelezze felénk a hibát az info@tectonagrandis.hu címre.
Kellemes időtöltést és minél több kertben töltött pillanatot kívánunk!

A katalógus letöltésével elfogadom a Tectona Hungary Kft innen letölthető adatkezelési szabályzatát (mely szabályzat megfelel a jelenleg hatályos magyar és Európai Uniós jogszabályoknak), melyet elolvastam és tudomásul vettem. Hozzájárulok, hogy adataimat a Tectona Hungary Kft rendszerében rögzítsék, és a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljék, felhasználják és tárolják. Valamint nyilatkozom arról, hogy elmúltam 16 éves és tudomásul veszem, hogy az adatkezeles@tectonagrandis.hu elektronikus címeken keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A katalógus letöltésével hozzájárulok, hogy a későbbiekben a Tectona Hungary Kft értesítsen évente megújuló, aktuális katalógusairól, valamint, hogy az általa összeállított ajánlatokról tájékoztatást küldjön hírlevél formájában - előreláthatólag havi rendszerességgel – és a megadott személyes adataimat erre a célra kezelje.

hírlevél feliratkozás

Mindig megújuló bemutatótermeinkről, akcióinkról és eseményeinkről hírlevelünkön keresztül tájékozódhat.