Loll Designs

Eredeti ötletek és egyedi anyagok - Szemét a kertben? Igen!

A Loll szemléletének középpontjában az ember és a környezet áll. Céljuk, hogy kedvet csináljanak az embereknek a szabadban való tartózkodáshoz. A Loll kerti bútorok azok számára készülnek, akik szeretnének lassítani a tempón. Akiknek fontos a környezetük, és gondolnak a jövőre.

A Duluth, Minnesota székhelyű Loll Designs a tartós, minden időjárásnak megfelelő kerti bútorait és kiegészítőit újrahasznosított műanyagból - többnyire egyszerhasználatos tejes dobozból - tervezi és gyártja. A Loll az átgondolt, eredeti formaterveket és egyedi anyagokat felhasználva innovatív, szórakoztató és kiváló minőségű termékeket hoz létre az Egyesült Államokban.

A Loll története 1997-ben kezdödött a városi görkorcsolya-parkokra szakosodott TrueRide tervező és építő cég megalapításával. A TrueRide több mint 400 egyéni gördeszkás parkot tervezett, épített és szervizelt az országban és külföldön a következő tíz évben. 2007-ben eladták a TrueRide-ot egy régi barátuknak és versenytársuknak, hogy csak a kültéri bútorokra koncentrálhassanak.

Eredetileg újrahasznosított ipari hulladék műanyagot használtak (a gyártási folyamat során keletkező vagy visszamaradó törmelék), de 2007-re áttértek a háztartási műanyag hulladék hasznosítására (olyan anyag, amelyet a fogyasztók használtak, és hulladéklerakóba szánt hulladékból újrahasznosítás céljából eltávolították). Ekkor kezdett a Loll, mint termék és mint vállalat, valóban „zölddé”, környezettudatossá válni. A becslések szerint tizennyolc újrahasznosított tejes doboz kerül a Loll Adirondack széknek minden egyes kilógrammjába, ami egy székre vonatkoztatva körülbelül 400 tejes doboz. Ráadásul az  anyagunk 100% -ban újrahasznosítható, így kerti bútor mivoltuk után, akár más, hasznos termékkben születhetnek újjá.

„Mindig az volt a véleményünk, hogy jobbá tehetjük a környezetet az emberiség számára.” Ez a Loll Designs.
 

 


 


 


 

hírlevél feliratkozás

Mindig megújuló bemutatótermeinkről, akcióinkról és eseményeinkről hírlevelünkön keresztül tájékozódhat.