termékek

Kerti élettereinek stílusos, jól kihasználható berendezéséhez számos exkluzív megoldást talál a Tectona Grandis 2020-as választékában is, akár a tradicionális, akár az innovatív irányzatot részesíti előnyben.  Kollekcióink között életterekre bontva böngészhet, így célirányosan azon termékeket veheti szemügyre, amelyekre szüksége van a kerthelyiség kialakításához, bővítéséhez.

 Szakkereskedésünkben a forgalmazott bútorok és kiegészítők egyszerű használatán és hosszú élettartamán túl azok megjelenésére is nagy hangsúlyt fektetünk: egy stílusosan berendezett kerttel ugyanis a beltér komfortját kiterjesztheti a szabad ég alá. Ezzel nemcsak hasznos életterét növelheti meg, hanem új impulzusokat is csempészhet mindennapi életébe.  

Élvezze Ön is a kerti grillen sült finomságok semmihez nem hasonlítható zamatát, és ossza meg ezeket a csodás pillanatokat azokkal, akik a legkedvesebbek Önnek! Heveredjen le munka után kényelmes kültéri ülőgarnitúrájára, élvezze a biztonságos napfürdőt a medence mellett! Igényes és rendkívül széles kínálatunkban kedvére böngészhet strapabíró alumínium kerti bútor szettjeink (nappali, konyha-étkező), terasz árnyékolóink, napvitorláink és vízparti termékeink között! Az alapvető holmik beszerzése után pedig fokozza komfortérzetét és tegye még ízlésesebbé az összhatást némi hangulatvilágítással, egy vidám szőnyeggel, esetleg puffokkal – kiegészítőink felhozatalában modern, praktikus kellékek várják, hogy felfedezze őket!

hírlevél feliratkozás

Mindig megújuló bemutatótermeinkről, akcióinkról és eseményeinkről hírlevelünkön keresztül tájékozódhat.