Tribú

IDŐTLEN BÁJ

 Exkluzív és modern kerti bútorok: ez a belga Tribú védjegye. A kilencvenes évek elején a Tribú – mely egy kis bilzeni családi vállalkozásként indult - annak a design filozófiának volt úttörője, mely a teraszt és kertet a ház kiterjesztésének tekinti. Sok-sok év tapasztalata egyre jobban erősítette a céget, így a családi vállalkozás hamar egy nemzetközileg elismert márkává vált. A Tribù luxus kerti bútorai több mint 60 országban elérhetők és az iparág legjobbjai közé tartoznak.  A Tribú világszerte 28,5 millió euró forgalmat bonyolít melynek 85% -ot export, ebből 41% az EU-n belül történik.

DESIGN
A csúcsminőségű kerti bútorok belga és nemzetközi designerek munkáit dícsérik. Diszkrét, időtlen luxus, az a Tribú. Modern, de soha nem hiányzik belőle a tisztaság és a kifinomultság. Nincsenek feltűnő formák és színek, csak időtlen báj. Minden Tribú kültéri bútor, napernyő és kiegészítő azzal a céllal készül, hogy minden terasz egy olyan hellyé válhasson, ahol érdemes pihenni, elengedni a mindennapi stresszt, és együtt lenni a barátokkal, a családdal. A Tribú csak olyan designerekkel dolgozik együtt, akik maradéktalanul érzik és értik a Tribú stílust, a kortárs eleganciát, az egyedi tisztaságot, az egyéni modernizmust és a finom részletességet. Jelenleg a követlező designerek munkái öregbítik a Tribú hírnevét:


Monica Armani
Piergiorgio Cazzaniga
Lievore Altherr Molina
Vincent Van Duysen
Studio Segers
Fabiaan van Severen
Bram Bollen
Andrei Munteanu
Merckx & Maes 

[galeria id=97]

MINŐSÉG
A Tribú a rá olyannyira jellemző design mellett a tartósságra is törekszik. Csak a legmagasabb minőségű anyagokkal dolgozik, hiszen egy kerti bútornak sokkal több mindennek kell ellenállnia, mint beltéri társainak.

INNOVÁCIÓ
A kutatás és fejlesztés a Tribú egyik sarokköve. Erősségük az a végtelen szenvedély, hogy minél több új, természetes megjelenésű anyag kerüljön a bútorokba.

PÁRATLAN KÉNYELEM
Egyszerre esztétikai élmény és maximális kényelem? A Tribú ragaszkodik a kiváló minőséghez nem csak a design és a felhasznált anyagok, hanem a kényelem terén is.

TISZTELET
A Tribù elkötelezett az etikus üzleti magatartás és a természet tiszteletben tartása mellett. Mindezekért napról-napra igyekeznek többet és többet tenni.

2017-ben mindezek elismeréséül a Tribú megnyerte a limburgi VKW rangos Ambiorix-díját. A VKW a vállalkozások elmúlt 5 évének fejlődését kíséri figyelemmel, a legeredményesebb vállalkozásokat pedig ezzel a díjjal jutalmazzák.

Az Ambiorix zsűri szerint a Tribú erős teljesítménye és látványos, nyereséges növekedése egy átgondolt stratégiai és egy rendkívül ügyfélközpontú megközelítés eredménye. Innovatív termékkínálata és szolgáltatásai a maximális ügyfél-élményre fókuszálnak.

 

 


 


 


 

hírlevél feliratkozás

Mindig megújuló bemutatótermeinkről, akcióinkról és eseményeinkről hírlevelünkön keresztül tájékozódhat.